четвер, 29 березня 2012 р.

Новинки сайта

Сьогодні я закінчила роботу над сайтом, там з'явилися нові дані про В. Висоцького, інформація про кінофільм та ін. Але побачимо після канікул, що скаже Сергій Володимирович про сайт.

вівторок, 20 березня 2012 р.

Виступ учнів

Вчора протягом 6 уроку у 7-А відбувся виступ учнів на тему "Житєвий і творчий шлях В. Висоцького". Виступали: учні 11-А, учениця 11-Б Дмитренко Олена, учениці 10-Б та учениця 9-Б Ящишина Ірина. Виступ організувала Валентина Олександрівна - вчитель зарубіжної літератури. Ми виступали перед батьками 9 класів.













четвер, 15 березня 2012 р.

Повідомленння дла читачів

Це повідомлення для тих, хто переглядав мій сайт або слухав будь-які пісні Висоцького, якщо на моєму сайті нема пісні, яка вам подобається, то напишіть і я обов'язково її добавлю до пісень, які вже знаходяться там.

середу, 14 березня 2012 р.

Новинки на сайті

Сьогодні я зробила нову вкладку на нашому сайті, де ви можете скачати пісні Висоцького. Більшість пісень, які там знаходяться мені дуже сподобались. Щоб прослухати будь-яку пісню, спочатку потрібно її скачати.

пʼятницю, 9 березня 2012 р.

Початок роботи над сайтом

Сьогодні я створила сайт, зробила деякий дизайн, такий як: вибрала шаблон, розмір та колір шрифта, ін. Також зробила вкладки з біографією Володимира Висоцького та фотогалерею. Для перегляду сайту перейдіть по ссилці vladimirsemenovych.jimdo.com.

четвер, 1 березня 2012 р.

Остаточний кінець

Сьогодні ми остаточно здали публікацію №1. Ми розпочинаєм роботу над сайтом. Наступні новини ви дізнаєтесь в майбутніх записах.